Wolno gotowany sos do spaghetti z wołowiną
Jeśli chcesz dodać do swojej kolekcji więcej przepisów bezmlecznych, wolno gotowany sos do spaghetti z wołowiną może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Sos ten ma 326 kalorii, 24 g białka i 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 10 osób i kosztuje 1,71 USD za porcję. Mieszanka ząbków czosnku, przypraw, sosu pomidorowego i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał całkiem niezły wynik łyżką wynoszący 52%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Wolno gotowany sos do spaghetti z wołowiną, Wolno gotowany sos do spaghetti z wołowiną i Łatwy, wolno gotowany sos do spaghetti.
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu smaż wołowinę, aż przestanie być różowa; odpływ.
Przenieś do 5-kwartowego. powolna kuchenka. Wymieszaj zieloną paprykę, cebulę, wodę, pomidory, sos pomidorowy, pastę, czosnek i przyprawy. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8 godzin lub do momentu, aż zacznie musować. Wyrzuć liście laurowe; podawać do spaghetti.