Wolno gotowany brzuch Środkowej Białej wieprzowiny z soczewicą Puy

Wolno gotowany brzuch Środkowej Białej wieprzowiny z soczewicą Puy
Wolno gotowany brzuch Środkowej Białej wieprzowiny z Puy soczewicy wymaga z grubsza 3 godziny i 24 minuty od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje $56.99 za porcję. To danie główne ma 7798 kalorii, 468g białka, oraz 347g tłuszczu na porcję. Mieszanka szalotki, ząbek czosnku, ocet winny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Wolno Pieczony Brzuch Wieprzowiny Z Soczewicą Puy, Powolny Pieczony Brzuch Wieprzowy Z Jabłecznikiem I Soczewicą, oraz Powolny Pieczony Brzuch Dzika Z Cydrem I Soczewicą Puy dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 24 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia63
Magazyn