Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wolno gotowanego Ratatouille nad kozim serem Polentan. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 400 kalorii. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 godzin. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, Miele pieprz, pastę pomidorową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wolnowar zimowy Ratatouille z kozim serem Polenta # prezenty, Sunday Slow Cooker: Ratatouille z polentą, oraz dymny ratatouille z kozim serem i orzeszkami piniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zrób Ratatouille
2
Nasmarować powolną kuchenkę sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
3
Umieść bakłażana i cukinię w dużym durszlaku i wrzuć dobrze z 3 łyżkami soli; odstawić na około 45 protokół. Dobrze spłucz, aby usunąć sól, a następnie dobrze wysusz, delikatnie wyciskając nadmiar wody ręcznikiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bakłażan
Cukinia
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Kuchenne
Durszlak
4
Dodaj do nasmarowanej powolnej kuchenki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
5
Podgrzać 2 łyżki masła w 10-calowy, ciężkie smażone patelni na średnim ogniu. Gdy ciepły, dodać cebulę, papryka, i czosnek i smażyć, aż warzywa zmiękną, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Warzywa
Masło
Czosnek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Przenieść do wolnej kuchenki. Zmniejszyć ogień do średniego i dodać pozostałą 1 łyżkę masła. Jak tylko się rozpuści, dodaj mąkę i pastę pomidorową i gotuj, aż mieszanina zgęstnieje i mąka zniknie, około 1 minuty. Zwiększ ogień do średniej wysokości i dodaj pomidory z sokami, tymiankiem i pieprzem. Gotować, miażdżąc trochę pomidory drewnianą łyżką, aż zgęstnieją i będą gładkie, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Pomidorowa
Pomidor
Masło
Pieprz
Mąka Uniwersalna
Tymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewniana
Wolnowar
7
Wymieszać z warzywami w wolnej kuchence. Przykryć powolną kuchenkę i gotować na niskim poziomie, aż warzywa będą miękkie, 4 do 5 godzin. Odsączyć i zdjąć z ognia; natychmiast wymieszać z serem i bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Ser
Bazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
8
Zrób polentę
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
9
Podczas gotowania ratatouille, dodać bulion i sól do średniego, ciężkiego rondla i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Po ugotowaniu stopniowo ubijaj mączkę kukurydzianą. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, mieszając co 3 minuty, aż kremowy i zagęszczony, 30 do 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Kukurydziana
Stado
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
10
Zdjąć z ognia i wymieszać z masłem, serem i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Ser
Pieprz
11
Służyć
12
Chochla polenta do poszczególnych misek, łyżka ratatouille na górze, i służyć natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego