Wolno Gotowane Ragù
Wolno gotowane Ragù jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka marchew, sól, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 37%. Spróbuj Wolno Gotowane Ragù, Wolno Gotowana Wołowina Ragu, oraz Wolno Gotowany Sos Ragu Wołowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce pancetta w dużej patelni na średnim ogniu; gotować 4 minut lub aż zacznie brązowieć, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj polędwicę; gotować 3 protokół lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Umieść mieszaninę polędwicy w 6-litrowej kuchence elektrycznej. Powrót patelni na średnim ogniu.
Dodaj mieloną wieprzowinę i kiełbasę; gotować 5 minut lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Dodać mieszankę wieprzową do powolnej kuchenki.
Powrót patelni na średnim ogniu.
Dodać olej; zawirować do herbu.
Dodaj cebulę, marchew, i seler; smażyć 4 protokół.
Dodaj pastę pomidorową i czosnek; gotuj 2 minuty, często mieszając.
Dodać wino; doprowadzić do wrzenia. Gotować 2 protokół lub do wina głównie odparowuje, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Dodać bulion, pomidory, 3/4 łyżeczki soli, pieprz i liść laurowy; doprowadzić do wrzenia. Ostrożnie wlać mieszaninę zapasów do powolnej kuchenki; przykryć i gotować na niskim poziomie przez 6 godzin. Odrzuć liść laurowy. Wymieszać pozostałą 1/4 łyżeczki soli.