Wolno Gotowane Ragù

Wolno Gotowane Ragù
Wolno gotowane Ragù jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka marchew, sól, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 37%. Spróbuj Wolno Gotowane Ragù, Wolno Gotowana Wołowina Ragu, oraz Wolno Gotowany Sos Ragu Wołowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Miejsce pancetta w dużej patelni na średnim ogniu; gotować 4 minut lub aż zacznie brązowieć, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Dodaj polędwicę; gotować 3 protokół lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek PorterhouseStek Porterhouse
3
Umieść mieszaninę polędwicy w 6-litrowej kuchence elektrycznej. Powrót patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek PorterhouseStek Porterhouse
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Dodaj mieloną wieprzowinę i kiełbasę; gotować 5 minut lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
5
Dodać mieszankę wieprzową do powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
6
Powrót patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
7
Dodać olej; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Dodaj cebulę, marchew, i seler; smażyć 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
9
Dodaj pastę pomidorową i czosnek; gotuj 2 minuty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
10
Dodać wino; doprowadzić do wrzenia. Gotować 2 protokół lub do wina głównie odparowuje, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
11
Dodać bulion, pomidory, 3/4 łyżeczki soli, pieprz i liść laurowy; doprowadzić do wrzenia. Ostrożnie wlać mieszaninę zapasów do powolnej kuchenki; przykryć i gotować na niskim poziomie przez 6 godzin. Odrzuć liść laurowy. Wymieszać pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Magazyn