Wolno Gotowane Collard Greens

Wolno Gotowane Collard Greens
Wolno gotowane Collard Greens może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 137 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Mieszanka ząbków czosnku, oliwy z oliwek, octu jabłkowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wolno Gotowane Collard Greens, Wolno Gotowane Collard Greens, oraz Pikantne Kasze Z Wolno Gotowanych Collard Greens Z " Afro-Vegan.

Instrukcje

1
Aby przygotować zielenie: odetnij twarde łodygi i łodygi z kołnierzy i odrzuć wszelkie liście, które są posiniaczone lub żółte. Dokładnie umyć kołnierze, aby usunąć żwir, 2 lub 3 razy, aż woda będzie czysta. Dokładnie wysuszyć. Rozedrzyj liście na duże kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
ZieloniZieloni
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2
Umieścić duży garnek na średnim ogniu i dodać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodaj cebulę, czosnek, liście laurowe,i szynka hock. Gotować, aż cebula są miękkie i zaczyna brązowieć, o 8 do 10 protokół. Pakuj w zielenie, spychając je w dół do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
ZieloniZieloni
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dodać bulion, ocet i cukier. Doprowadzić do wrzenia obracając zieleninę od czasu do czasu drewnianą łyżką, gdy więdną. Obniżyć na wolnym ogniu, przykryć garnek i niech gotować przez 45 protokół. Skosztuj" trunku " (bulionu) i sprawdź przyprawę, dodaj sól i pieprz. Przykryć i niech gotować przez 15 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
ZieloniZieloni
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Usunąć liście laurowe i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 2017Jest bogatsze i mniej miętowe niż zwykle, ale lubię bogactwo w tym roczniku, które można użyć trochę gras; więc przewidujemy wino z więcej jabłek i mniej mięty; chrupiące rzeczy. Paczka nazywa się Heel i jest na prawo od Anrechtu, z którego pochodzi jedno z wielkich trio win en-bloc.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn