Wolno Gotowane Collard Greens

Wolno Gotowane Collard Greens
Wolno gotowane Collard Greens może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 137 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Mieszanka ząbków czosnku, oliwy z oliwek, octu jabłkowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wolno Gotowane Collard Greens, Wolno Gotowane Collard Greens, oraz Pikantne Kasze Z Wolno Gotowanych Collard Greens Z " Afro-Vegan.

Instrukcje

1
Aby przygotować zielenie: odetnij twarde łodygi i łodygi z kołnierzy i odrzuć wszelkie liście, które są posiniaczone lub żółte. Dokładnie umyć kołnierze, aby usunąć żwir, 2 lub 3 razy, aż woda będzie czysta. Dokładnie wysuszyć. Rozedrzyj liście na duże kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
ZieloniZieloni
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Umieścić duży garnek na średnim ogniu i dodać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodaj cebulę, czosnek, liście laurowe,i szynka hock. Gotować, aż cebula są miękkie i zaczyna brązowieć, o 8 do 10 protokół. Pakuj w zielenie, spychając je w dół do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
ZieloniZieloni
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodać bulion, ocet i cukier. Doprowadzić do wrzenia obracając zieleninę od czasu do czasu drewnianą łyżką, gdy więdną. Obniżyć na wolnym ogniu, przykryć garnek i niech gotować przez 45 protokół. Skosztuj" trunku " (bulionu) i sprawdź przyprawę, dodaj sól i pieprz. Przykryć i niech gotować przez 15 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
ZieloniZieloni
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Usunąć liście laurowe i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 2017Jest bogatsze i mniej miętowe niż zwykle, ale lubię bogactwo w tym roczniku, które można użyć trochę gras; więc przewidujemy wino z więcej jabłek i mniej mięty; chrupiące rzeczy. Paczka nazywa się Heel i jest na prawo od Anrechtu, z którego pochodzi jedno z wielkich trio win en-bloc.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn