Wolno Gotowane Collard Greens
Wolno gotowane Collard Greens jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 94 kalorie, 9g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś zieloną cebulę, sos pieprzowy, zieloną kapustę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Spróbuj Wolno Gotowane Collard Greens, Pikantne Kasze Z Wolno Gotowanych Collard Greens Z " Afro-Vegan, oraz Slow Cooker Collard Greens dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń skórę i mięso ze skrzydła indyka, odrzucając skórę i kości. Grubo posiekać mięso.
Pokrojonego indyka i kolejnych 6 składników Połącz w 6-litrowej powolnej kuchence.
Przykryć i gotować na niskim 9 godzin lub aż warzywa będą miękkie.
Podawać z sosem pieprzowym.
Soppin ' Up: mieć trochę chleba kukurydzianego lub bułki pod ręką do soku.
* Gotowe makarony z serem
* Hot-and-Spicy Black Eyed Peas
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Forge Cellars Classique Riesling. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.