Wolno Gotowane Carne Adovada

Wolno Gotowane Carne Adovada
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać wolno gotowane Carne Adovadan spróbować. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 354 kalorie, 52g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, pieprz, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Carne Adovada, Carne Adovada, oraz Kurczak "Carne" Adovada.

Instrukcje

1
Umieść kolendrę i nasiona kminku w dużej patelni do smażenia lub żeliwnej na średnim ogniu i tosty, aż pachną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
KolendraKolendra
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wyjąć z patelni i ostudzić. Za pomocą młynka do przypraw zmiel nasiona na drobny proszek; odstawić.Spłucz chili w wodzie i osusz je ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
NasionaNasiona
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
3
Umieść połowę chiles w dużej patelni do smażenia lub żeliwa i tosty na średnim ogniu, aż lekko dmuchane i pachnące, o 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przenieść do deski do krojenia i powtórzyć z pozostałymi chiles. Gdy są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, pokroić chiles na pół wzdłuż, a następnie usunąć i wyrzucić łodygi i nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
5
Umieścić połówki chile w średnim rondlu, przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Zdjąć patelnię z ognia i niech chiles ostygnie lekko w płynie do gotowania, o 30 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść chiles do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
PatelniaPatelnia
7
Dodać 1 szklankę płynu do gotowania i zmiksować na gładką masę; odstawić.
8
Smalec lub olej rozgrzać na dużej patelni na średnim ogniu do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SmalecSmalec
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodać cebulę, doprawić solą i pieprzem, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, ale nie rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CebulaCebula
10
Dodaj czosnek, kolendra reserved-kminek w proszku, liść laurowy, i reserved Chile purée, doprawić solą, i wymieszać, aby połączyć. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż smaki zaczną się topić, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kminek MielonyKminek Mielony
KolendraKolendra
Liście LauroweLiście Laurowe
CzosnekCzosnek
Papryka ChiliPapryka Chili
SólSól
11
Wyjąć z ognia i ostudzić do temperatury pokojowej. W międzyczasie podgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak w dolnej trzeciej.Wieprzowinę opłukać i osuszyć. Obficie przyprawić pieczeń solą i pieprzem i umieścić na patelni lub piecu holenderskim. (Pieczeń można pokroić na duże kawałki, jeśli nie zmieści się łatwo na patelni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PiekarnikPiekarnik
12
Wlać schłodzony SOS chile na wieprzowinę i rozprzestrzeniać go na całej płaszcz mięsa. Przykryj patelnię szczelnie folią lub pokrywką. Piecz, aż wieprzowina będzie miękka i łatwo odrywa się dwoma widelcami, około 1 1/2 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Papryka ChiliPapryka Chili
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia60
Magazyn