Wolno Gotowane Carne Adovada
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać wolno gotowane Carne Adovadan spróbować. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 354 kalorie, 52g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, pieprz, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Carne Adovada, Carne Adovada, oraz Kurczak "Carne" Adovada.
Instrukcje
Umieść kolendrę i nasiona kminku w dużej patelni do smażenia lub żeliwnej na średnim ogniu i tosty, aż pachną, o 3 protokół.
Wyjąć z patelni i ostudzić. Za pomocą młynka do przypraw zmiel nasiona na drobny proszek; odstawić.Spłucz chili w wodzie i osusz je ręcznikami papierowymi.
Umieść połowę chiles w dużej patelni do smażenia lub żeliwa i tosty na średnim ogniu, aż lekko dmuchane i pachnące, o 2 do 3 protokół.
Przenieść do deski do krojenia i powtórzyć z pozostałymi chiles. Gdy są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, pokroić chiles na pół wzdłuż, a następnie usunąć i wyrzucić łodygi i nasiona.
Umieścić połówki chile w średnim rondlu, przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Zdjąć patelnię z ognia i niech chiles ostygnie lekko w płynie do gotowania, o 30 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść chiles do blendera.
Dodać 1 szklankę płynu do gotowania i zmiksować na gładką masę; odstawić.
Smalec lub olej rozgrzać na dużej patelni na średnim ogniu do połysku.
Dodać cebulę, doprawić solą i pieprzem, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, ale nie rumiane, o 5 protokół.
Dodaj czosnek, kolendra reserved-kminek w proszku, liść laurowy, i reserved Chile purée, doprawić solą, i wymieszać, aby połączyć. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż smaki zaczną się topić, o 5 protokół.
Wyjąć z ognia i ostudzić do temperatury pokojowej. W międzyczasie podgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak w dolnej trzeciej.Wieprzowinę opłukać i osuszyć. Obficie przyprawić pieczeń solą i pieprzem i umieścić na patelni lub piecu holenderskim. (Pieczeń można pokroić na duże kawałki, jeśli nie zmieści się łatwo na patelni.)
Wlać schłodzony SOS chile na wieprzowinę i rozprzestrzeniać go na całej płaszcz mięsa. Przykryj patelnię szczelnie folią lub pokrywką. Piecz, aż wieprzowina będzie miękka i łatwo odrywa się dwoma widelcami, około 1 1/2 do 2 godzin.