Wolno Gotowane Brązowe Jabłka Cukrowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj wolno gotowanych brązowych jabłek cukrowych. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 79 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz opcjonalnie: bitą polewę, sok pomarańczowy, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Brown Sugar And Balsamic Slow Gotowana Wieprzowina, Mostek wolno gotowany w kawie i brązowym cukrze, oraz Jabłka Nadziewane Wolno Gotowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obrać pasek wokół górnej części każdego jabłka, aby zapobiec pękaniu. Ułóż jabłka w powolnej kuchence. W dużej misce, połączyć pozostałe składniki z wyjątkiem bitej polewy; wymieszać do wymieszania. Łyżka do jabłek. Przykryć i gotować na niskim ustawieniu przez 3 do 4 godzin lub aż jabłka będą miękkie. Lekko ostudzić i w razie potrzeby podawać na ciepło z ubitą polewą.