Wolno gotowana toskańska wieprzowina z białą fasolą

Wolno gotowana toskańska wieprzowina z białą fasolą
Powolne gotowane toskańska wieprzowina z białą fasolą może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 44g białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, ząbki czosnku, szałwię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Wolno gotowany Toskański Kurczak z fasolą, Wolno gotowane pomidory i zioła biała fasola, oraz Wolno gotowana wieprzowina z fasolą.

Instrukcje

1
Posortuj i umyj fasolę granatową i umieść w dużym holenderskim piekarniku. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; przykryć i odstawić na 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola GranatowaFasola Granatowa
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Odcedzić fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
3
Rozgrzej piekarnik do 27
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Połącz 2 łyżeczki szałwii, 1 łyżeczkę soli, 1 łyżeczkę zmielonych nasion kopru włoskiego i 3 mielone ząbki czosnku. Mieszankę szałwii natrzeć na wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Koper MielonyKoper Mielony
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
5
Umieść wieprzowinę, fasolę granatową, pozostałą 1 łyżeczkę szałwii, pozostałą 1 łyżeczkę soli, pozostałe 5 mielonych ząbków czosnku, 4 szklanki wody i liście laurowe w holenderskim piekarniku i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i piec w 275 przez 4 godziny lub aż wieprzowina będzie bardzo miękka. Odrzuć liście laurowe. Porąb wieprzowinę na kawałki i podawaj z mieszaniną fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Fasola GranatowaFasola Granatowa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia56
Magazyn