Wolno gotowana toskańska wieprzowina z białą fasolą

Wolno gotowana toskańska wieprzowina z białą fasolą
Powolne gotowane toskańska wieprzowina z białą fasolą może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 44g białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, ząbki czosnku, szałwię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Wolno gotowany Toskański Kurczak z fasolą, Wolno gotowane pomidory i zioła biała fasola, oraz Wolno gotowana wieprzowina z fasolą.

Instrukcje

1
Posortuj i umyj fasolę granatową i umieść w dużym holenderskim piekarniku. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; przykryć i odstawić na 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola GranatowaFasola Granatowa
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Odcedzić fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
3
Rozgrzej piekarnik do 27
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Połącz 2 łyżeczki szałwii, 1 łyżeczkę soli, 1 łyżeczkę zmielonych nasion kopru włoskiego i 3 mielone ząbki czosnku. Mieszankę szałwii natrzeć na wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Koper MielonyKoper Mielony
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
5
Umieść wieprzowinę, fasolę granatową, pozostałą 1 łyżeczkę szałwii, pozostałą 1 łyżeczkę soli, pozostałe 5 mielonych ząbków czosnku, 4 szklanki wody i liście laurowe w holenderskim piekarniku i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i piec w 275 przez 4 godziny lub aż wieprzowina będzie bardzo miękka. Odrzuć liście laurowe. Porąb wieprzowinę na kawałki i podawaj z mieszaniną fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Fasola GranatowaFasola Granatowa
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia56
Magazyn