Wolno gotowana toskańska wieprzowina z białą fasolą
Powolne gotowane toskańska wieprzowina z białą fasolą może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 44g białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, ząbki czosnku, szałwię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Wolno gotowany Toskański Kurczak z fasolą, Wolno gotowane pomidory i zioła biała fasola, oraz Wolno gotowana wieprzowina z fasolą.
Instrukcje
Posortuj i umyj fasolę granatową i umieść w dużym holenderskim piekarniku. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; przykryć i odstawić na 8 godzin.
Połącz 2 łyżeczki szałwii, 1 łyżeczkę soli, 1 łyżeczkę zmielonych nasion kopru włoskiego i 3 mielone ząbki czosnku. Mieszankę szałwii natrzeć na wieprzowinę.
Umieść wieprzowinę, fasolę granatową, pozostałą 1 łyżeczkę szałwii, pozostałą 1 łyżeczkę soli, pozostałe 5 mielonych ząbków czosnku, 4 szklanki wody i liście laurowe w holenderskim piekarniku i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i piec w 275 przez 4 godziny lub aż wieprzowina będzie bardzo miękka. Odrzuć liście laurowe. Porąb wieprzowinę na kawałki i podawaj z mieszaniną fasoli.