Wolno gotowana słodko-kwaśna wieprzowina

Jeśli chcesz dodać do swojej kolekcji więcej przepisów bezglutenowych i bezmlecznych , wolno gotowana wieprzowina słodko-kwaśna może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 389 kalorii , 29 g białka i 8 g tłuszczu każda. Za 2,0 USD za porcję , ten przepis pokrywa 21% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Od przygotowania do talerza, według tego przepisu zajmie to około 6 godzin i 50 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką pieczeń z polędwicy wieprzowej, wodę, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko nielicznym osobom to danie główne naprawdę smakowało. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką na poziomie 47% . Podobne przepisy obejmują wolno gotowanego kurczaka słodko-kwaśnego , wolno gotowanego kurczaka słodko-kwaśnego i wolno gotowanego kurczaka słodko-kwaśnego .
Instrukcje
Umieść paprykę w dużej, zamykanej plastikowej torbie.
Dodaj wieprzowinę, kilka kawałków na raz i potrząśnij, aby się nią pokryła. Na patelni z powłoką nieprzywierającą smaż partiami wieprzowinę na oleju na średnim ogniu.
Przenieś do 3-kwartowego. powolna kuchenka.
Odcedź ananasa, zachowując sok; przechowuj ananasa w lodówce.
Do wolnowaru dodaj sok ananasowy, cebulę, zieloną paprykę, ocet, brązowy cukier, sos sojowy, sos Worcestershire i sól. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będzie gładka; wmieszać do mieszanki wieprzowej.
Dodaj ananasa. Przykryj i gotuj jeszcze 30 minut lub do momentu, aż sos zgęstnieje.
W razie potrzeby podawaj z ryżem.