Wolno Gotowana Fasolka Po Pieczeniu
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Powolne gotowane fasolki może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 161 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 40 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz brązowy cukier, musztardę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest solidne. Podobne przepisy to Wolno Gotowana Fasolka Po Bostońsku, Fasola Wolno Gotowana, oraz Fasola wolno gotowana.
Instrukcje
W wolnej kuchence umieścić fasolę, wodę, cebulę, sól i wieprzowinę. Przykryj garnek i gotuj na niskim poziomie przez 9 do 10 godzin.
Fasola odsączyć, oszczędzając płyn.
Dodaj melasę, brązowy cukier, suchą musztardę, ketchup i 1 szklankę płynu fasoli. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 1 godzinę.