Wolfgang Puck ' s Barbecue Chicken Pizza
Wolfgang Puck ' s Barbecue Chicken Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 216 kalorii, 20g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser mozzarella, paprykę, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest idealny do Dzień Ojca. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wolfgang Puck ' s Barbecue Chicken Pizza, Naklejka do garnka Wolfganga Pucka, oraz Pieczony Halibut À La Wolfgang Puck dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu. Podsmaż żółtą i czerwoną paprykę przez 2 minuty; odstawić.
Rozwałkuj ciasto do pizzy na okrągło 15 cali na lekko posypanej mąką powierzchni; przenieś na patelnię do pieczenia i top z serem mozzarella, serem fontina i smażoną papryką.
Piec w 500 aż skorupa będzie złoty kolor (około 12 minut). Wrzucić kurczaka z sosem barbecue. Przed podaniem, top pizza z mieszaniny kurczaka i posypać solą, pieprzem i pietruszką.