Wolf ' s Light Irish Cream

Przepis Wolf ' s Light Irish Cream może zaspokoić Europejskie pragnienie w mniej więcej 35 minut. Na 4,34 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 438 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4. 18 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Dobrze sprawdza się jako napój. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, kakao w proszku, beztłuszczowe mleko w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Lekkie i zdrowe niskotłuszczowe Irlandzkie bułeczki pełnoziarniste, Light & Easy Irish Soda Bread Muffins, oraz Bay Wolf Caesar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać cukier, 2 1/2 łyżeczki wody, kakao w proszku i sól w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia, mieszając do rozpuszczenia cukru i soli.
Ostudzić i wymieszać 1/4 łyżeczki ekstraktu waniliowego.
W małym rondelku ubić cukier cukierniczy, zarówno ilość suchego mleka w proszku, jak i 1/2 szklanki wody, doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Gotować na wolnym ogniu, aż będzie gładka i gęsta, często mieszając, 15 do 20 minut. Odstawić do ostygnięcia i wymieszać śmietanę kokosową z mlekiem.
Połącz syrop czekoladowy, mieszankę mleczną, irlandzką whiskey, pół na pół, kawę rozpuszczalną, 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego i ekstrakt migdałowy w blenderze; zmiksuj na wysokiej prędkości przez 30 sekund. Mieszaninę butelek i przechowywać w lodówce. Likier pozostanie świeży w lodówce co najmniej 2 miesiące. Przed podaniem dobrze wstrząsnąć butelką.