Wołowina z sosem Rozmarynowo-grzybowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj wołowiny z sosem Rozmarynowo-grzybowym. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 29g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.65 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać pre grzyby, 2 łyżeczki rozmarynu, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wolnoopalacz Wołowina z kremowym sosem Grzybowo-rozmarynowym, Pieczarkowo-jarmuż lasagne z sosem z rozmarynu nerkowca, oraz Żeberka z rozmarynem i papryką pieczone w sosie z dwóch Pieczarkowych patelni.
Instrukcje
Połącz pieczarki, Wino i stek w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym i uszczelnij. Marynować w lodówce przez 30 minut, od czasu do czasu obracając.
Wyjąć stek z worka, zastrzegając marynatę.
Umieść dużą patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj stek; gotować przez 6 minut lub do pożądanego stopnia doneness, obracając po 3 minutach.
Połącz cebulę, 2 łyżki natki pietruszki, rozmaryn i pozostałe składniki.
Dodać mieszankę cebuli i zastrzeżone marynaty do patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż zmniejszy się do 2 filiżanek (około 15 minut), często mieszając.
Pokroić wołowinę po przekątnej na ziarno w cienkie plasterki.
Polać wołowinę na półmisku. Łyżka sosu grzybowego na wołowinie.
Posypać 2 łyżkami natki pietruszki.