Wołowina z sosem Bearnaise

Wołowina z sosem Bearnaise może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 837 kalorii, 27g białka, oraz 80 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.86 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka wody, oliwy z oliwek, stek z rumu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Filet Wołowy W Cieście Francuskim Z Sosem Bearnaise, Pan-seeded Rib-Eye Steak with Béarnaise (Entrecôte Béarnaise), oraz Oskar-polędwica wołowa faszerowana ziemniakami z rozmarynem i Bearnaise dla podobnych receptur.
Instrukcje
W przypadku steków rozgrzej dużą patelnię saute na średnim ogniu. Naoliwić stek z rumu, a następnie umieścić na rozgrzanej patelni. Gotować przez około 2 minuty z pierwszej strony, a następnie odwrócić i zakończyć gotowanie z drugiej strony, o 2 minuty więcej. Daje to stek, który jest na rzadkiej stronie; gotować 1 do 2 minut dłużej, na stronę, dla bardziej dobrze zrobione kawałek.
Odstawić na 5 do 10 minut.
Do sosu Bearnaise, umieścić szalotkę, łodygi estragonu, 1 łyżka posiekanego estragonu i trybuli, Jeśli za pomocą, i ocet, wino, i pieprz w rondlu o grubym dnie i gotować, aż zredukowana do około 1 łyżka stołowa. Nie ruszaj się z pieca, to nie potrwa długo.
Wycisnąć zredukowaną ciecz przez zwykły sitko lub sitko do herbaty i pozostawić do ostygnięcia. Umieścić żółtka i wodę w górnej części podwójnego kotła. Ustaw nad dnem, w którym woda doszła do gotowania na wolnym ogniu.
Dodaj zredukowany i napięty płyn i dobrze ubijaj. Ubijaj, dodając masło, kostka po kostce, aż wszystko się wchłonie. Doprawić solą i pieprzem, dodać sok z cytryny. Wymieszać w pozostałej łyżce świeżego posiekanego estragonu, jak masz zamiar służyć ze stekiem.