Wołowina Pho

Wołowina Pho
Wołowina Pho może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 12,68 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 187g białka, 189g tłuszczu, oraz w sumie 3425 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sos hoisin, kolendra, kolendra, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć laskę cynamonu, można śledzić to danie główne z Lody cynamonowe z cynamonowymi chipsami jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wietnamska Sałatka Z Makaronem Wołowym: Pho Tron, Rolada wołowa (Niemieckie Roladki wołowe Nadziewane ogórkami i boczkiem), oraz Szparagi z wołowiną zawijane w Garlicky-idealna przystawka dla miłośników wołowiny.

Instrukcje

1
Umieść golonkę wołową w bardzo dużym (9 quart lub więcej) garnku. Doprawić solą i napełnić garnek 2 litrami wody. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez około 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Odtłuścić tłuszcz z powierzchni zupy i dodać ogonek wołowy, rzodkiewkę i cebulę. Zawiąż strąki anyżu, laskę cynamonu, goździki, ziarna pieprzu i imbiru w gazie lub umieść w torbie z przyprawami; dodaj do zupy. Wymieszać z cukrem, solą i sosem rybnym. Dusić na średnim ogniu przez co najmniej 4 godziny (im dłużej, tym lepiej). Pod koniec gotowania, smak, i dodać sól w razie potrzeby. Odcedź bulion i wróć do garnka, aby zachować na wolnym ogniu. Wyrzucić przyprawy i kości. Rezerwuj mięso z golonki wołowej do innych zastosowań w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Sos RybnySos Rybny
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
OxtailOxtail
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Cytryna, Skórka świeżo StartaCytryna, Skórka świeżo Starta
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Makaron ryżowy moczyć w wodzie przez około 20 minut, a następnie gotować we wrzącej wodzie do miękkości, ale nie papki, około 5 minut. Pokrój mrożoną wołowinę cienką papierem. Mięso musi być wystarczająco cienkie, aby gotować natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron RyżowyMakaron Ryżowy
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Umieść trochę makaronu w każdej misce i top z kilkoma surowymi plastrami wołowiny. Chochla wrzący bulion nad wołowiną i makaronem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Podawać z sosem hoisin i sosem sriracha na boku. Ustaw cebulę, kolendrę, kiełki fasoli, bazylia, zieloną cebulę i limonkę przy stole, aby osoby mogły dodać dodatki do swoich upodobań.
Składniki, których będziesz potrzebować
SrirachaSriracha
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Leo Steen Saini Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia64
Magazyn