Wołowina Kelaguen
Wołowina Kelaguen może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 250 kalorii, 24g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz stek z flanki wołowiny, sos sojowy, sok z cytryny i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Szparagi z wołowiną zawijane w Garlicky-idealna przystawka dla miłośników wołowiny, Rolada wołowa (Niemieckie Roladki wołowe Nadziewane ogórkami i boczkiem), oraz Slow-Cooker Włoskie kanapki z wołowiną lub wołowina Pepperoncini.
Instrukcje
Wlać sok z cytryny, sos sojowy i Tabasco do dużej szklanej miski. Wymieszać z zieloną cebulą i wołowiną.
W razie potrzeby dodać dodatkowy sok z cytryny, aby pokryć wołowinę.
Przykryj miskę folią i pozostaw w temperaturze pokojowej na godzinę, aż mięso zmieni kolor na szaro-brązowy i pojawi się gotowane.