Wołowina Doniczkowa
Wołowina doniczkowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. Ten przepis służy 4. 8 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Mieszanka mielonego pieprzu, masła, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wołowina z pieczarkami doniczkowymi, Wołowina doniczkowa i korzeń selera z selerem Gremolata, oraz Świnia Doniczkowa.
Instrukcje
W dużym rondlu średnio dusić wołowinę w 1/4 cala wody. Dusić do bardzo miękkiej, około 2 do 3 godzin, wymieniając wodę w razie potrzeby.
Odcedzić, rezerwując płyn.
Gotowane mięso gulaszowe przełożyć dwukrotnie przez maszynkę do mięsa, aż uzyska konsystencję gęstej, ciągłej pasty.
W małym rondlu roztopić masło. Przefiltruj roztopione masło przez czyste muśliny (ściereczkę serową), aby usunąć cząstki stałe mleka.
W średniej misce wymieszać ugotowane mięso z 3/4 odcedzonego, roztopionego masła. Doprawić solą, pieprzem, papryką i gałką muszkatołową do smaku. Wymieszać w żądanej ilości zarezerwowanego płynu do gotowania, aby zwilżyć.
Przenieść mieszaninę do sterylnych pojemników i top pozostałym masłem. Zamknąć i schłodzić w lodówce do momentu podania.