Wołowina Bourguignonne-Topped ziemniaki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 362 kalorie, 26g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 3,72 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, bulion wołowy, wstępne grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Spróbuj Tex-Mex Ziemniaki Z Wołowiną, Cheese ' N Beef Topped Potatoes, oraz Gulasz wołowy z Rzep (wołowina Bourguignonne) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ziemniaki przebić widelcem; ułóż w kółko na papierowych ręcznikach w kuchence mikrofalowej. Mikrofalówka w wysokiej 16 minut lub do czasu zakończenia, przestawianie ziemniaków po 8 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Mikrofalówka
Piekarnik
2
Odstawić 5 minut.
3
Podczas gdy ziemniaki gotować, połączyć wołowinę, mąka, sól, i pieprz w dużej plastikowej torbie zip-top; uszczelnić i wstrząsnąć do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Pieprz
Mąka Uniwersalna
Gruby Czerwony Cukier
Wołowina
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
4
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodać mieszaninę wołowiny i szalotki; stir-fry 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Wołowina
6
Dodaj tymianek, czosnek i grzyby; smażyć 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Czosnek
Tymianek
7
Dodać bulion i wino; gotować 5 minut lub aż szalotki są miękkie i sos zgęstnieje, często mieszając.