Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj wołowiny Bourguignonne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 70g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 902 kalorie. Na 6,66 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką pieczarki, bulion wołowy, marchewkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Gulasz wołowy z Rzep (wołowina Bourguignonne), Wołowina Bourguignonne, oraz Wołowina Bourguignonne z makaronem jajecznym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Podgrzać 6-do-8-quart holenderski piekarnik na średnim ogniu; dodać boczek i gotować, aż lekko rumiane.
Dodaj marchew i cebulę do garnka i gotować, aż zmiękną i lekko rumiane, 7 do 8 protokół. Doprawić solą i pieprzem. W międzyczasie zrób "bouquet garni": zwiąż tymianek, liść laurowy, czosnek, pietruszkę i seler razem ze sznurkiem (nestle czosnek w łodydze selera).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Bouquet Garni
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodać mąkę i mieszać przez kilka minut, aż mięso będzie pokryte. Wymieszać z koncentratem pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Woda, Aby Umożliwić
10
Dodaj brandy i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków
11
Dodać czerwone wino; gotować, aż zmniejszy się o połowę ponownie, o 10 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
12
Dodaj bulion i Garni bukiet; doprowadzić do niskiego wrzenia. Delikatnie wymieszać, następnie przykryć i przenieść do piekarnika; gotować, aż mięso będzie miękkie i gotowane przez, mieszając od czasu do czasu, około 1 godziny 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet Garni
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
13
Tymczasem, roztopić masło na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
14
Dodać cebulę pearl i gotować, aż lekko zmięknie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Perłowa
15
Dodać cukier i 1/4 szklanki wody; gotować, aż woda odparuje i cebula są rumiane, o 5 protokół.
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
16
Dodać grzyby; gotować, aż lekko zmiękną i złoty, 3 do 4 protokół. Doprawić solą i pieprzem; odstawić patelnię na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
17
Mięso wyjąć z garnka łyżką szczelinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
18
Pozostaw sos na kilka minut, a następnie usuń tłuszcz i wyrzuć. Wróć mięso do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
19
Dodać cebulę perłową i pieczarki; podgrzać. Doprawić solą i pieprzem i udekorować natką pietruszki. (Dla lepszego smaku, zrobić danie dzień przed.)