Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na deser, więc dać Wiśniowy krem Jalousie Pie spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 949 kalorii, 19g białka, oraz 58 g tłuszczu każdy. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wiśnie, budyń w proszku, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciasto Z Kremem Kokosowym, Ciasto Wiśniowe, oraz Świąteczny squash jalousie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Śmietanę i mleko umieścić w rondlu na średnim ogniu i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Umieścić żółtka, cukier, ekstrakt z wanilii i budyń w proszku w dużej misce i ubijać razem, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Puder Budyniowy
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Gorące mleko i śmietanę zalewamy mieszanką jajeczną ciągle ubijając. Pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Rozgrzej piekarnik do 200C / 204° / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku, aby rozgrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wytnij ciasto francuskie na pół i rozwałkuj jeden kawałek na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej, aż otrzymasz prostokątny arkusz o wymiarach 12 x 8 cali. Ostrożnie umieść na prostokątnej patelni o wymiarach 11 x 7 cali i głębokości około 2 cali. Nakłuj całą bazę widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Rozprowadź schłodzony krem do puszki, a następnie ułóż wiśnie na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
8
Rozwałkuj pozostały kawałek ciasta na prostokąt o wymiarach 12x6 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Brzegi ciasta posmarować odrobiną mleka, a następnie położyć drugi arkusz ciasta na wierzch nadzienia i delikatnie docisnąć, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
10
Umyj wierzch większą ilością mleka i posyp granulowanym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
11
Umieść puszkę w lodówce, aby schłodzić na 15 minut.
12
Przed włożeniem do piekarnika wykonaj nacięcia w cieście ostrym nożem, aby odsłonić nadzienie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Umieścić ciasto na rozgrzanej blasze i piec przez 10 minut, następnie zmniejszyć temperaturę do 163°/160°C i nadal piec przez kolejne 45 minut, aż ciasto będzie złoty i gotowane przez.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
14
Pozostawić do ostygnięcia na 10 minut przed wyjęciem z patelni, a następnie podawać na ciepło lub na zimno pokrojone w kwadraty.