Wiśnie Maraschino Domowej Roboty
Domowe wiśnie Maraschino mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 387 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, sok winogronowy, wiśnie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Wiśnie Maraschino Domowej Roboty, Wiśnie Maraschino Domowej Roboty, oraz Wiśnie Maraschino Domowej Roboty.
Instrukcje
W średnim niereaktywnym rondlu połącz 1 1/2 szklanki wody z cukrem, sokiem z czerwonych winogron, anyżem gwiazdkowym i solą. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cukier się rozpuści.
Dodać wiśnie, sok z cytryny i ekstrakt migdałów i gotować na wolnym ogniu, aż wiśnie są po prostu miękkie, o 5 protokół.
Wyjmij patelnię z ognia i pozostaw wiśnie do ostygnięcia do temperatury pokojowej w syropie.
Przenieść wisienki maraschino i ich syrop do słoika, przykryć i przechowywać w lodówce na noc lub do 2 tygodni