Wiśnia-Merlot Granita
Cherry-Merlot Granitan jest bezglutenowe i wegańskie deser. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz pępek pomarańczy, kostki lodu, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Podobne przepisy to Wiśnia-Merlot Granita, Blackberry Merlot Granita, oraz Cherry-Merlot Brownie Bites.
Instrukcje
Połącz wodę z cukrem w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 3 minuty.
Zdjąć z ognia; wymieszać w kostkach lodu.
Podczas gdy mieszanina cukru dochodzi do wrzenia, zetrzeć skórkę i wycisnąć sok z pomarańczy, aby zmierzyć odpowiednio 1 łyżkę stołową i 1/2 szklanki.
Umieścić wiśnie i mieszaninę cukru w blenderze; proces 1 minutę lub do pured, zatrzymując w razie potrzeby zeskrobać boki. Wymieszać skórkę, sok i merlot; wlać do 8-calowej kwadratowej patelni. Przykryć i zamrozić 8 godzin lub do twardości.
Wyjąć mieszaninę z zamrażarki; zeskrobać całą mieszaninę widelcem, aż będzie puszysta.