Wiązki Zielonej Fasoli

Wiązki Zielonej Fasoli
Wiązki zielonej fasoli mogą być tylko przystawką, której szukasz. Za 76 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 343 kalorii, 4G białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Jeśli masz pod ręką fasolę, brązowy cukier, koncentrat soku pomarańczowego i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Wiązki Zielonej Fasoli, Wiązki Zielonej Fasoli, oraz Wiązki Zielonej Fasoli dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Włóż fasolę do rondla i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Gotuj bez przykrycia przez 3 minuty; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Umieść boczek na talerzu nadającym się do kuchenki mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa na wysokim poziomie przez 45-60 sekund lub do zwijania się krawędzi. Zawiń 5 fasolek szparagowych paskiem pół boczku; zabezpiecz drewnianą wykałaczką. Powtarzam.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
3
Umieść wiązki w natłuszczonym 1-qt. naczynie do pieczenia. W małym rondelku wymieszaj masło, brązowy cukier i koncentrat soku pomarańczowego. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż masło się rozpuści, a cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
4
Zalej wiązki.
5
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 10 minut lub do momentu, gdy fasola będzie chrupiąca, fastrygując raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn