Wiązki Dzikich Grzybów
Wiązki dzikich grzybów mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 90 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 62 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać collard liści, czosnek, grzyby, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Wiązki dzikich grzybów, Herbed Wild Mushroom Bundles, oraz Mushroom ' N Gorgonzola Bundles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować w dużym garnku z wrzącą wodą z 1 łyżką soli, aż będzie miękka, 6 do 8 minut, a następnie odcedzić.
Przełożyć do miski z zimną wodą, następnie rozłożyć liście, spody do góry, na ręcznikach papierowych, nakładając lekko przycięte krawędzie i osuszyć.
Doprowadzić wino do wrzenia z szalotką, czosnkiem, 4 łyżkami masła, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w ciężkim średnim rondlu.
Dodać grzyby i gotować, przykryte, na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 12 protokół. Posmarować 2-ćwiartkowe płytkie naczynie do pieczenia, następnie przecedzić soki grzybowe do naczynia do pieczenia, zastrzegając grzyby.
Rozgrzej piekarnik do 232° z regałem w dolnej trzeciej.
Kopiec około 1/4 szklanki grzybów w środku każdego liścia collard. Fold liści do zamknięcia napełniania i zorganizować wiązki, szew boki w dół, w 1 warstwie w naczyniu do pieczenia. Kropka z pozostałą łyżką masła i przykryć folią.
Podgrzać w piekarniku, aż wiązki są gorące i soki są bulgotanie, o 20 protokół.
Wiązki można zmontować i umieścić w naczyniu do pieczenia 1 dzień wcześniej i schłodzić. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed ogrzewaniem.