Wiązki Dzikich Grzybów

Wiązki Dzikich Grzybów
Wiązki dzikich grzybów mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 90 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 62 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać collard liści, czosnek, grzyby, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Wiązki dzikich grzybów, Herbed Wild Mushroom Bundles, oraz Mushroom ' N Gorgonzola Bundles dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować w dużym garnku z wrzącą wodą z 1 łyżką soli, aż będzie miękka, 6 do 8 minut, a następnie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Przełożyć do miski z zimną wodą, następnie rozłożyć liście, spody do góry, na ręcznikach papierowych, nakładając lekko przycięte krawędzie i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Doprowadzić wino do wrzenia z szalotką, czosnkiem, 4 łyżkami masła, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w ciężkim średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodać grzyby i gotować, przykryte, na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 12 protokół. Posmarować 2-ćwiartkowe płytkie naczynie do pieczenia, następnie przecedzić soki grzybowe do naczynia do pieczenia, zastrzegając grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Rozgrzej piekarnik do 232° z regałem w dolnej trzeciej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Kopiec około 1/4 szklanki grzybów w środku każdego liścia collard. Fold liści do zamknięcia napełniania i zorganizować wiązki, szew boki w dół, w 1 warstwie w naczyniu do pieczenia. Kropka z pozostałą łyżką masła i przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
7
Podgrzać w piekarniku, aż wiązki są gorące i soki są bulgotanie, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1
Wiązki można zmontować i umieścić w naczyniu do pieczenia 1 dzień wcześniej i schłodzić. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed ogrzewaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn