Wiązki Dzikich Grzybów

Wiązki Dzikich Grzybów
Wiązki dzikich grzybów mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 90 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 62 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać collard liści, czosnek, grzyby, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Wiązki dzikich grzybów, Herbed Wild Mushroom Bundles, oraz Mushroom ' N Gorgonzola Bundles dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować w dużym garnku z wrzącą wodą z 1 łyżką soli, aż będzie miękka, 6 do 8 minut, a następnie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Przełożyć do miski z zimną wodą, następnie rozłożyć liście, spody do góry, na ręcznikach papierowych, nakładając lekko przycięte krawędzie i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Doprowadzić wino do wrzenia z szalotką, czosnkiem, 4 łyżkami masła, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w ciężkim średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodać grzyby i gotować, przykryte, na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 12 protokół. Posmarować 2-ćwiartkowe płytkie naczynie do pieczenia, następnie przecedzić soki grzybowe do naczynia do pieczenia, zastrzegając grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Rozgrzej piekarnik do 232° z regałem w dolnej trzeciej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Kopiec około 1/4 szklanki grzybów w środku każdego liścia collard. Fold liści do zamknięcia napełniania i zorganizować wiązki, szew boki w dół, w 1 warstwie w naczyniu do pieczenia. Kropka z pozostałą łyżką masła i przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
7
Podgrzać w piekarniku, aż wiązki są gorące i soki są bulgotanie, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1
Wiązki można zmontować i umieścić w naczyniu do pieczenia 1 dzień wcześniej i schłodzić. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed ogrzewaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn