Wiązki Dzikich Grzybów

Wiązki Dzikich Grzybów
Wiązki dzikich grzybów mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 90 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 62 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać collard liści, czosnek, grzyby, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Wiązki dzikich grzybów, Herbed Wild Mushroom Bundles, oraz Mushroom ' N Gorgonzola Bundles dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować w dużym garnku z wrzącą wodą z 1 łyżką soli, aż będzie miękka, 6 do 8 minut, a następnie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Przełożyć do miski z zimną wodą, następnie rozłożyć liście, spody do góry, na ręcznikach papierowych, nakładając lekko przycięte krawędzie i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Doprowadzić wino do wrzenia z szalotką, czosnkiem, 4 łyżkami masła, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w ciężkim średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
4
Dodać grzyby i gotować, przykryte, na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 12 protokół. Posmarować 2-ćwiartkowe płytkie naczynie do pieczenia, następnie przecedzić soki grzybowe do naczynia do pieczenia, zastrzegając grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
5
Rozgrzej piekarnik do 232° z regałem w dolnej trzeciej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
6
Kopiec około 1/4 szklanki grzybów w środku każdego liścia collard. Fold liści do zamknięcia napełniania i zorganizować wiązki, szew boki w dół, w 1 warstwie w naczyniu do pieczenia. Kropka z pozostałą łyżką masła i przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
7
Podgrzać w piekarniku, aż wiązki są gorące i soki są bulgotanie, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1
Wiązki można zmontować i umieścić w naczyniu do pieczenia 1 dzień wcześniej i schłodzić. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed ogrzewaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn