Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Wisconsin piwo poobijane smażone ryby spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 295 kalorii, 38g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na $3.4 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Niewiele osób robiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka papryki, czosnek w proszku, mąka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ryba Smażona Po Piwie, Ryba Poobijana Piwem, oraz Ryba Popijana Piwem dla podobnych receptur.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.