Wiosenny wypiek śniadaniowy
Spring Brunch Bake może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Jedna porcja zawiera 1000 kalorii , 50 g białka i 14 g tłuszczu . Ten przepis przeznaczony jest dla 6 osób i kosztuje 4,01 USD za porcję. Jeśli masz pod ręką czosnek w proszku, częściowo odtłuszczony ser mozzarella, chleb i kilka innych składników, możesz to zrobić. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie smakuje na Boże Narodzenie . Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 48% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Spring-Ahead Brunch Bake , Make-Ahead Spring Brunch Bake i Special Brunch Bake .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj chleb, szparagi, szynkę i ser.
Ubij białka, jajka, mleko, sok z cytryny i proszek czosnkowy; polej mieszaniną chlebową i mieszaj, aż się połączy.
Przenieś do 13-calowego. x 9 cali naczynie do pieczenia pokryte sprayem kuchennym.
Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 25 minut. Odkryj i piecz 8-10 minut dłużej lub do momentu, aż nóż włożony blisko środka będzie czysty i wyjęty.
Przed podaniem odstawić na 10 minut.