Wiosenny ogród Deborah Madison hodgepodge z rzodkiewek, pora i grochu w zależności ...

Wiosenny ogród Deborah Madison hodgepodge z rzodkiewek, pora i grochu w zależności ...
Wiosenny ogród Deborah Madison hodgepodge z rzodkiewek, pora i grochu w zależności ... może to tylko przystawka, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 2 i kosztuje 1,21 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 155 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 42 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka grochu strąkowego, garść rzodkiewek, pora i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Groszek Deborah Madison z pieczonym Ricottanem i bułką tartą, Sałatka z soczewicy Deborah Madison, oraz Surowa tarta jagodowa Deborah Madison dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj i umyj wszystkie warzywa. Trim rzodkiewki i pokroić je wzdłuż, dzięki czemu wszystkie kawałki mniej więcej tego samego rozmiaru. Warzywa również umyć i osuszyć, przygotować pory, groszek i szparagi. (Jeśli chcesz, możesz zrobić wywar do użycia w tym naczyniu z porami, strąkami grochu, skórkami szparagów, estragonem i solą. Będziesz potrzebował tylko 1 filiżanki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiKrążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
ZieloniZieloni
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
Kiedy jesteś gotowy do jedzenia, stopić kilka łyżeczek masła w ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać pory i 1/2 szklanki wody i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. Doprawić kilkoma szczyptami soli, dodać rzodkiewki i szparagi i gotować na wolnym ogniu przez 3 minuty. Następnie dodaj groszek i rzodkiewkę, upewniając się, że na patelni jest płyn i w razie potrzeby dodaj więcej. Kontynuuj gotowanie, aż groszek będzie jasnozielony, a liście będą miękkie, o 2 minuty dłużej. Liście rzodkiewki zwiędną i będą wyglądać trochę funky, ale będą smakować łagodnie i lekko orzechowo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście RzodkiewkiLiście Rzodkiewki
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Gdy warzywa są gotowe, zdjąć z ognia, dodać czubatą łyżkę masła, doprawić solą i wymieszać z estragonem i sokiem z cytryny. Posmakuj i dostosuj przyprawy, a następnie podawaj i ciesz się ogrodem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia89
Magazyn