Wiosenny makaron ze szparagami i pomidorami winogronowymi

Wiosenny makaron ze szparagami i pomidorami winogronowymi może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.46 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka ser parmigiano-reggiano, sok z cytryny, makaron penne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Omlet ze szparagami, pomidorami winogronowymi i mozzarellą, Smażyć krewetki ze szparagami i pomidorami winogronowymi, oraz Orecchiette ze szparagami, pomidorami winogronowymi, szpinakiem i parmezanem.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić, rezerwując 2 łyżki płynu do gotowania; powrót makaron na patelnię.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj 1 łyżeczkę oliwy z oliwek; zawirować do herbu.
Dodać cebulę; gotować 3 protokół.
Dodaj szparagi, Skórka z cytryny i 1 łyżka soku z cytryny; podsmażyć 2 minuty. Wymieszać pomidory; smażyć 1 minutę lub tylko do momentu, gdy pomidory zaczną mięknąć.
Do makaronu dodaj zarezerwowany płyn do gotowania, mieszaninę pomidorów, pozostałe 2 łyżeczki oliwy z oliwek, pozostały 1 łyżkę soku z cytryny, sól i pieprz. Dobrze rzucaj. Łyżka 1 szklanka mieszanki makaronu do każdej z 6 misek, i posypać każdą porcję 1 1/2 łyżki sera.
W razie potrzeby udekoruj świeżą bazylią.