Wiosenny makaron warzywny

Wiosenny makaron warzywny ' N ' Cheese to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na $3.09 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 654 kalorie. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla Wiosna. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką pory, świeżo zmielony pieprz, chèvre i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można podążać za tym daniem głównym z Ciasto z syropem cytrynowym z jagodami i kremem cytrynowo-twarogowym jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Makaron z serem nadziewanym warzywami, oraz Pieczony Makaron Warzywny Z Serem.
Instrukcje
Snap trudne końce off szparagi; wyciąć włócznie na kawałki 1/2 cala.
Z porów wyciąć końce korzeni i twarde zielone wierzchołki; porów przeciąć na pół wzdłuż i dobrze spłukać pod bieżącą wodą, a następnie cienko pokroić w poprzek.
Na średniej patelni na średnim ogniu wymieszaj szparagi z porami, 1 łyżką masła i 1/2 łyżeczki soli. Gotować, aż szparagi będą po prostu miękkie, około 7 minut, następnie wyjąć z patelni i odstawić.
W dużej patelni na dużym ogniu doprowadzić około 3 ćwiartki wody do wrzenia.
Dodać makaron i gotować zgodnie z instrukcją opakowania; na końcu wymieszać z groszkiem.
Odcedzić i wrócić do patelni.
Tymczasem chleb rozedrzyj na kawałki i włóż do robota kuchennego z 1/2 łyżki masła. Wirować, aż uformują się okruchy.
Na średniej patelni na średnim ogniu roztopić pozostałe 3 łyżki masła.
Dodać mąkę i tymianek; mieszać, aż będzie gładka i bulgotanie, o 30 sekund. Powoli ubijać w mleku i mieszać do wrzenia i zagęścić, 5 do 8 minut.
Dodaj skórkę z cytryny, musztardę, pieprz i pozostałą łyżeczkę soli.
Zdjąć z ognia i dodać kozi ser i 1 szklankę romano; mieszać aż będzie gładka.
SOS polać odsączonym makaronem i groszkiem.
Dodać mieszankę szparagów i dobrze wymieszać. Zeskrobać mieszaninę do naczynia do pieczenia 2 1/2 kwarty i rozprowadzić poziom.
Posypać równomiernie pozostałą 1/2 szklanki romano i bułki tartej.
Piec, aż sos jest bulgotanie i bułka tarta są rumiane, 15 do 20 protokół.