Wiosenny makaron warzywny
Przepis wiosenny makaron warzywny można zrobić w około 25 minut. Ten przepis służy 2. To danie główne ma 604 kalorie, 19g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, sos sojowy, dymka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 74%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Makaron z kaczką i dymką, Kurczak cytrynowy z wiosennym makaronem warzywnym, oraz Pieczone warzywa wiosenne z makaronem z dyni.
Instrukcje
Rozgrzać olej w woku. Za pomocą nożyczek kroimy boczek w gorący olej i smażymy, mieszając od czasu do czasu, przez 2 minuty.
Szparagi i brokuły wrzucić do woka z czosnkiem i dymką. Smażyć przez około minutę, a następnie top z makaronem i petits pois i skropić łyżką wody. Przykryć patelnię i niech wszystko pary przez 4 minut, aż brokuły jest po prostu miękkie.
Wymieszaj wszystko razem i podawaj od razu, z butelką sosu sojowego na stole, aby każda osoba mogła dodać swój własny, w zależności od smaku.