Wiosenny Gulasz Warzywny
Wiosenny gulasz warzywny to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie zupa. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką szparagi, marchewkę, szczaw i kilka innych składników, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Spróbuj Wiosenny Gulasz Warzywny, Wiosenny Gulasz Warzywny, oraz Wiosenny Gulasz Warzywny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 3 ćwiartki wody do wrzenia i dodać 1 łyżkę soli. Jeden rodzaj na raz, blanszować warzywa, aż ledwo miękną, a następnie wyjąć do miski z zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie. Gdy wszystkie są blanszowane, rezerwy 1 szklankę wody do gotowania.
Odcedzić warzywa. (Można to zrobić z wyprzedzeniem.)
W szerokiej patelni, roztopić masło z gałązkami tymianku i reserved cieczy.
Dodać warzywa i gotować na wolnym ogniu, aż będą rozgrzane.
Dodać sok z cytryny i doprawić solą i pieprzem.
Dodaj szczaw i zioła i gotować przez 1 minutę więcej.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;