Wiosenne Zielenie - I Ziarna!
Wiosenne Zielenie - I Ziarna! może to tylko przystawka, której szukasz. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, quinoa, mięta, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Greens & Grains, Zielenina i ziarna mieszają się, oraz Pieczywo, Zieleninę I Ser, Proszę dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick.
Dodaj białą cebulę i smażyć 2 protokół.
Dodaj quinoa i sauté 5 protokół.
Dodać 2 szklanki wody i 1/2 łyżeczki soli. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło i pokrycie. Dusić 15 minut.
Zdjąć patelnię z ognia; odstawić na 15 minut, aż woda zostanie wchłonięta.
Przenieść mieszaninę quinoa do dużej miski, dodać pomarańczowy, pekan, czerwona cebula, daktyle (lub śliwki) szparagi, i jalapeño.
Połącz sok z cytryny, oliwę z oliwek, sól, pieprz i czosnek w małej misce. Dobrze wymieszać trzepaczką.
Wlać sos na sałatkę i wrzucić do płaszcza.
Posypać posiekaną miętą i udekorować gałązkami mięty.
Podawać w temperaturze pokojowej.