Wiosenne warzywa z truskawkami
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Wiosenne warzywa z truskawkami mogą być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 213 kalorii, 2G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka rukoli, truskawek, koperku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Spróbuj Wiosenne Warzywa Z Truskawkami I Miodowo-Arbuzowym Sosem, Wiosenne Zielenie Quiche + Wiosenne Prezenty Rozrywkowe, oraz Warzywa z truskawkami i Kiwi (Ww) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij razem pierwsze 7 składników w małej misce do wymieszania. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Do dużej miski wrzucić rukolę i kolejne 3 składniki. Top z awokado, i skropić połowę vinaigrette tuż przed podaniem; wrzucić.
Podawać z pozostałym winegretem.