Wiosenne Ravioli z kremem Pesto

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wiosennego Ravioli z kremem Pesto. Jedna porcja zawiera 524 kalorie, 19g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ravioli z serem, paprykę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ravioli z wiosennym przecierem warzywnym, Ravioli Pesto, oraz Ravioli z sosem Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu. Fasolkę szparagową i paprykę ugotować w oleju około 5 minut, często mieszając, aż będzie chrupiąca-miękka. Wymieszać pomidory i sól. Gotować 3 protokół.
Podczas gotowania warzyw, gotować i osuszyć ravioli zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Wymieszać śmietanę, pesto i skórkę cytryny w małej misce.
Wrzuć gorące gotowane ravioli z mieszanką warzywną i kwaśną śmietaną.