Wiosenne Ravioli z kremem Pesto

Wiosenne Ravioli z kremem Pesto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wiosennego Ravioli z kremem Pesto. Jedna porcja zawiera 524 kalorie, 19g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ravioli z serem, paprykę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ravioli z wiosennym przecierem warzywnym, Ravioli Pesto, oraz Ravioli z sosem Pesto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu. Fasolkę szparagową i paprykę ugotować w oleju około 5 minut, często mieszając, aż będzie chrupiąca-miękka. Wymieszać pomidory i sól. Gotować 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
PomidorPomidor
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Podczas gotowania warzyw, gotować i osuszyć ravioli zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
RavioliRavioli
3
Wymieszać śmietanę, pesto i skórkę cytryny w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wrzuć gorące gotowane ravioli z mieszanką warzywną i kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WarzywaWarzywa
RavioliRavioli

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Ravioli można łączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki) z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.
TrudnośćNormalny
Gotowe W18 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn