Wiosenne Quiche
Wiosenny Quiche może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Ten przepis służy 8. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pietruszki, substytut jajka, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać do pieczenia mix można śledzić to danie główne z Red Velvet Ciasto Ciasto Koktajle Mleczne jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Podobne przepisy to Wiosenne Quiche, Wiosenne Quiche, oraz Wiosenne Szparagi Por Romenesco Quiche.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Lekko posmaruj 9-calową patelnię z głębokim naczyniem.
Na patelnię posypać boczek, ser, cebulę i szparagi. W średniej misce ubić razem mleko, wymieszać do pieczenia, substytut jajka, sól, pieprz i pietruszka; ubić na gładką masę.
Wlać mieszaninę do patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nóż włożony do środka quiche wyjdzie czysty, około 40 minut.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jednym z win, które można spróbować jest Cru Monplaisir Bordeaux Superieur. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![Cru Monplaisir Bordeaux Superieur]()
Cru Monplaisir Bordeaux Superieur
Wykonany z polerowanym stylem oferuje klasyczne Bordeaux aromaty śliwek, fig, grafitu, czarnej porzeczki i odrobiny dębu. Cabernet nadaje strukturę i jędrność jedwabistym taninom, kończy się umiarkowanie długo i świeży liściasty. Para z rozmarynem i tymiankiem duszone baranki lub krótkie żeberka hamburgery zwieńczone Gruyere.