Przepis Wiosna Minestrone z miętą i bazylią Pistou jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 517 kalorii. Na 4,83 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli, grochu, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Późna Wiosna Minestrone Z Zielonym Groszkiem Pistou, Ciepła Sałatka Szparagowa Z Bazylią + Miętą Pistou, oraz Pistou Z Warzyw Wiosennych dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokrój 4 plastry boczku na kawałki i gotuj na średnim ogniu na patelni do zupy. Zwykle używam żeliwnego holenderskiego piekarnika do gotowania moich zup.
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Po lekko rumianym boczku, około 4 minutach, dodaj 3/4 małej lub średniej wielkości słodkiej cebuli, połowę cebuli kopru włoskiego, 1 por, 3 obrane marchewki i 3 łodygi selera grubo posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
(24 Sztuki)
Słodka Cebula
Słonina Wieprzowa
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Dodać 3 łyżki oliwy z oliwek, przykryć patelnię i niech gotować na średnim ogniu mieszając od czasu do czasu. Proces ten uwolni esencję warzyw, a także wprowadzi smak boczku do patelni.
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Zdjąć pokrywę i podgrzać do średniej wysokości. Wymieszać od czasu do czasu i pozostawić do gotowania przez 20-25 minut.
8
Podczas gotowania bulionu. Przygotuj składniki zupy. Posiekaj 1 por, 1/2 małej do średniej słodkiej cebuli, resztę cebuli kopru włoskiego, 3 marchewki, cukinię i około 4 dużych zielonych liści Chard szwajcarski, łodygi usunięte. Połamać miękkie końce szparagów na kawałki wielkości kęsa. Ta część procesu najlepiej wykonywać rękami, ponieważ możesz poczuć, kiedy szparagi zaczynają się twardnieć, w którym momencie nie chcesz ich używać w zupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper Włoski
Słodka Cebula
Chard Szwajcarski
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Słonina Wieprzowa
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
9
Ugotuj garnek z osoloną wodą, aby zblanszować warzywa i przygotuj lodową kąpiel, aby umieścić je po zblanszowaniu. Gdy woda się zagotuje, marchewki blanszujemy przez 4 minuty, cukinię przez 3-4 minuty, boczek przez 3-4 minuty, a szparagi przez 2 minuty. Odstawić na bok, aż będzie gotowy. Jeśli używasz świeżego groszku, możesz również blanszować je w tym momencie przez 3 minuty. Użyłam mrożonych, bo te na rynku nie wyglądały tak świeżo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch świeży
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Słonina Wieprzowa
Chard Szwajcarski
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Rozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Odcedzić bulion do dużej miski. Upewnij się, że naprawdę nacisnąć na mieszaninę warzyw / boczek, aby zwolnić wszystkie bulionu odbywa się w. Odstawić bulion. Odrzuć gotowaną mieszankę warzyw i boczku.
Posiekane pory, cebulę i koper włoski podsmażyć w 2 łyżkach oliwy z oliwek. Gdy zmiękną i lekko rumiane dodać 3 drobno posiekane ząbki czosnku i gotować przez 1 minutę. Odstawić bulion do garnka i gotować przez około 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Czosnek Goya®
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Dodać ugotowaną fasolę cannellini i gotować na średniej wysokości przez 10 minut. Sezon z ok. 2 łyżeczki soli i około 40 klików świeżo zmielonego czarnego pieprzu. Pamiętaj, że pistou i parmezan dodadzą soli do zupy, więc nie przesadzaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Zupa Krem Z Brokułów
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
13
Włożyć 1 szklankę mrożonego groszku do bulionu i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
14
Dodać blanszowane warzywa do bulionu i wyłączyć ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
15
Podawać z łyżką bazylii i mięty pistou, posypką świeżego parmezanu i chrupiącym chlebem. Dobry i niedrogi butelka prowansalskiego białego wina również idzie ładnie podczas gotowania i jedzenia tej zupy!
Składniki, których będziesz potrzebować
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek
Piersi Bażanta Jeśli)
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
16
Umieść wszystkie składniki w robocie kuchennym lub mini-chopperze. Być może trzeba będzie dodać w liści zioła w partiach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
17
Wymieszać do dość dobrze posiekanego i odpowiednio połączonego.
18
Podawać na zupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)