Wiosenne Minestrone z miętą i bazylią Pistou

Wiosenne Minestrone z miętą i bazylią Pistou
Przepis Wiosna Minestrone z miętą i bazylią Pistou jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 517 kalorii. Na 4,83 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli, grochu, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Późna Wiosna Minestrone Z Zielonym Groszkiem Pistou, Ciepła Sałatka Szparagowa Z Bazylią + Miętą Pistou, oraz Pistou Z Warzyw Wiosennych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój 4 plastry boczku na kawałki i gotuj na średnim ogniu na patelni do zupy. Zwykle używam żeliwnego holenderskiego piekarnika do gotowania moich zup.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Po lekko rumianym boczku, około 4 minutach, dodaj 3/4 małej lub średniej wielkości słodkiej cebuli, połowę cebuli kopru włoskiego, 1 por, 3 obrane marchewki i 3 łodygi selera grubo posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
(24 Sztuki)(24 Sztuki)
Słodka CebulaSłodka Cebula
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Dodać 3 łyżki oliwy z oliwek, przykryć patelnię i niech gotować na średnim ogniu mieszając od czasu do czasu. Proces ten uwolni esencję warzyw, a także wprowadzi smak boczku do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Niech gotować przez około 25 protokół.
5
Wlać 8 szklanek bulionu do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodać skórkę z parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Zdjąć pokrywę i podgrzać do średniej wysokości. Wymieszać od czasu do czasu i pozostawić do gotowania przez 20-25 minut.
8
Podczas gotowania bulionu. Przygotuj składniki zupy. Posiekaj 1 por, 1/2 małej do średniej słodkiej cebuli, resztę cebuli kopru włoskiego, 3 marchewki, cukinię i około 4 dużych zielonych liści Chard szwajcarski, łodygi usunięte. Połamać miękkie końce szparagów na kawałki wielkości kęsa. Ta część procesu najlepiej wykonywać rękami, ponieważ możesz poczuć, kiedy szparagi zaczynają się twardnieć, w którym momencie nie chcesz ich używać w zupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
Słodka CebulaSłodka Cebula
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
9
Ugotuj garnek z osoloną wodą, aby zblanszować warzywa i przygotuj lodową kąpiel, aby umieścić je po zblanszowaniu. Gdy woda się zagotuje, marchewki blanszujemy przez 4 minuty, cukinię przez 3-4 minuty, boczek przez 3-4 minuty, a szparagi przez 2 minuty. Odstawić na bok, aż będzie gotowy. Jeśli używasz świeżego groszku, możesz również blanszować je w tym momencie przez 3 minuty. Użyłam mrożonych, bo te na rynku nie wyglądały tak świeżo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch świeżyGroch świeży
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Odcedzić bulion do dużej miski. Upewnij się, że naprawdę nacisnąć na mieszaninę warzyw / boczek, aby zwolnić wszystkie bulionu odbywa się w. Odstawić bulion. Odrzuć gotowaną mieszankę warzyw i boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Posiekane pory, cebulę i koper włoski podsmażyć w 2 łyżkach oliwy z oliwek. Gdy zmiękną i lekko rumiane dodać 3 drobno posiekane ząbki czosnku i gotować przez 1 minutę. Odstawić bulion do garnka i gotować przez około 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
12
Dodać ugotowaną fasolę cannellini i gotować na średniej wysokości przez 10 minut. Sezon z ok. 2 łyżeczki soli i około 40 klików świeżo zmielonego czarnego pieprzu. Pamiętaj, że pistou i parmezan dodadzą soli do zupy, więc nie przesadzaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Zupa Krem Z BrokułówZupa Krem Z Brokułów
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
13
Włożyć 1 szklankę mrożonego groszku do bulionu i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
14
Dodać blanszowane warzywa do bulionu i wyłączyć ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
15
Podawać z łyżką bazylii i mięty pistou, posypką świeżego parmezanu i chrupiącym chlebem. Dobry i niedrogi butelka prowansalskiego białego wina również idzie ładnie podczas gotowania i jedzenia tej zupy!
Składniki, których będziesz potrzebować
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwekłyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
16
Umieść wszystkie składniki w robocie kuchennym lub mini-chopperze. Być może trzeba będzie dodać w liści zioła w partiach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
17
Wymieszać do dość dobrze posiekanego i odpowiednio połączonego.
18
Podawać na zupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia44
Magazyn