Wiosenna zupa jarzynowa z Pesto

Wiosenna zupa jarzynowa z Pesto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy,więc spróbuj wiosennej zupy jarzynowej z Pesto. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 321 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 4,36 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 34 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz seler, pieprz, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Wiosenna Zupa Jarzynowa Z Pesto, Wiosenna zupa jarzynowa z Pesto, oraz Wiosenna zupa jarzynowa z pesto bazyliowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej i czosnek w dużym rondlu na średnim ogniu, aż czosnek zacznie skwierczeć. Kontynuuj gotowanie, obracając czosnek od czasu do czasu, aż blady złoty i aromatyczny, o 2 minuty po zaczyna skwierczeć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Czosnek wyjąć szczypcami i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
3
Dodaj dymkę, marchew, seler, por i koper włoski. Doprawić solą i gotować, często mieszając, aż zacznie zmiękać, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
DymkaDymka
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Dodać bulion i liść laurowy; doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć do duszenia i gotować, aż bulion jest aromatyczny i warzywa są miękkie, o 15 protokół. Wymieszać z groszkiem i cukinią, dusić przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
5
Zdjąć z ognia. Wymieszać pesto. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wyrzucić liść laurowy i podawać natychmiast, lub ostudzić i schłodzić. Kuchenka mikrofalowa przez 1 1/2 do 2 minut, aby podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia53
Magazyn