Wiosenna Tarta Morelowa

Wiosenna Tarta Morelowa
Wiosenna tarta Morelowa to bezmleczne deser. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 616 kalorii, 7G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką migdały, morele, jagody i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Wiosenny Gyros z salsą morelową, Tarta Dymka, oraz Wiosenna Tarta Szparagowa.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 F. Dopasuj 1 piecrust do 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem (zachowaj drugą skórkę do przyszłego użytku).
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść migdały, ciasteczka i cukier w blenderze lub robocie kuchennym i pulsuj do drobnego piasku; posypać spód Skórki. Połówki i wylać morele. Ułóż je, ścięte w dół, na wierzchu okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
MorelaMorela
MigdałyMigdały
Pliki CookiePliki Cookie
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Piec przez 25 minut lub do momentu, aż skorupa będzie złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
5
Włożyć galaretkę do małego rondla i ogrzać na średnim ogniu, aż stopi się i bulgotnie, stale mieszając. Łyżka do tarty. Odstawić do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Udekoruj jagodami lub jeżynami i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn