Wiosenna Sałatka Zielona z kremowym cytrynowym winegretem

Wiosenna Zielona sałatka z kremowym cytrynowym winegretem może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sok z cytryny, pędów słonecznika, wody i kilku innych składników na rękę, można zrobić to. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest raczej złe. Spróbuj Wszystko Wiosenna Sałatka Zielona z bazylią cytrynową Vinaigrette, Sałatka z warzyw wiosennych z winegretem z zielonego groszku, oraz Wiosenna Sałatka Zielona z winegretem pomarańczowo-koprowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umyć i osuszyć pędy i miętę, umieścić w dużej misce.
W słoiku mason, połączyć musztardę, wodę, sok z cytryny, olej, creme fraiche, cukier, sól i pieprz.
Nałożyć nakrętkę i energicznie wstrząsnąć w celu emulgowania.
Mżawka vinaigrette na zieleni i wrzucić dobrze do herbu.
Podawać natychmiast. Pozostałe resztki winegret przechowuj w słoiku w lodówce.