Wiosenna Sałatka Ze Szparagami
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Wiosenna sałatka ze szparagów może być świetnym przepisem. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz sos sojowy, cukier, olej arachidowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest znakomite. Spróbuj Wiosenna Sałatka Ze Szparagami, Sałatka z sałaty wiosennej z prażonymi szparagami, oraz Wiosenna Sałatka Ze Szparagów I Groszku Penne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić razem ocet ryżowy, ocet z czerwonego wina, sos sojowy, cukier i musztardę.
Skropić olejem arachidowym i olejem sezamowym, energicznie ubijając w celu emulgowania. Odstawić.
Doprowadzić garnek lekko osolonej wody do wrzenia.
Dodać szparagi do wody i gotować 3 do 5 minut, aż po prostu miękkie, ale nadal głównie firmy.
Wyjąć i spłukać pod zimną wodą, aby powstrzymać dalsze gotowanie.
Umieścić szparagi w dużej misce i skropić sos na szparagi. Wrzucić, aż równomiernie pokryte.
Posypać sezamem do podania.