Wiosenna Pizza Ziemniaczana
Przepis Wiosna Potato Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 55 minut. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 450 kalorii, 8G białka, oraz 23G tłuszczu. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, ząbek czosnku, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczona Pizza Ziemniaczana Z Kozim Serem, Wiosennymi Ziołami I Urfa Biber, Wiosenna Pizza, oraz Pizza Wiosenna Pełnoziarnista dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zagnieść 1 Łyżkę. oliwę z oliwek do ciasta, przykryć ręcznikiem i odstawić na 10 minut.
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do prostokąta o wymiarach 16 na 11 cali.
Przełożyć na dużą, płytką blachę do pieczenia.
Cebulę i czosnek ugotować w 1 łyżce. olej na średniej patelni na średnim ogniu, mieszając, do miękkości, przez około 7 minut.
Ostudzić, a następnie rozsypać na cieście.
Ziemniaki obrać i cienko pokroić. Układamy w równą warstwę na cieście.
Krem mżawka i 2 łyżki. olej na wierzchu. Następnie posypać 2 łyżki. Parmezan, sól, pokruszony czerwony pieprz i czarny pieprz.
Piec przez 25 minut, posypać rozmarynem na wierzchu i piec przez 10 minut więcej. Top z pozostałą 1 łyżką. i 1 łyżeczka. olej i 2 łyżki. Parmezan.