Wiosenna Paella Warzywna

Wiosenna Paella Warzywna
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wiosennego Paellana warzywnego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 682 kalorie, 22g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz zwykły ryż, cukinię, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Wiosenno-Warzywna Paella, Wiosenna Paella Warzywna, oraz Wiosenna Paella Warzywna.

Instrukcje

1
Szparagi i brokuły gotować w wystarczającej ilości wrzącej wody, aby pokryć w rondlu 2-quart o 4 protokół lub do chrupiące-miękkie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Szparagi, brokuły, paprykę, cukinię i cebulę gotować w oleju około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie chrupiąca-miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Wymieszać pozostałe składniki. Gotować około 5 minut, często mieszając, aż będzie gorąco.

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Hiszpański działa bardzo dobrze z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Możesz spróbować Tridente Tridente Tempranillo. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Tridente Tridente Tempranillo
Tridente Tridente Tempranillo
15 miesięcy w beczce, 8 miesięcy w butelce. Produkowane ze starożytnych winnic wazoznawczych do 110 lat, fermentowane w zbiornikach ze stali nierdzewnej, a następnie starzone 15 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. To Głębokie fioletowe wina mają nuty pikantnego dębu, grafitu i balsamicznego. Smaki są gęsto owocowe z creme de cassis utrzymujące się przez utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn