Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wiosennego Paellana warzywnego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 682 kalorie, 22g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz zwykły ryż, cukinię, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Wiosenno-Warzywna Paella, Wiosenna Paella Warzywna, oraz Wiosenna Paella Warzywna.
Instrukcje
1
Szparagi i brokuły gotować w wystarczającej ilości wrzącej wody, aby pokryć w rondlu 2-quart o 4 protokół lub do chrupiące-miękkie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Szparagi, brokuły, paprykę, cukinię i cebulę gotować w oleju około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie chrupiąca-miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Wymieszać pozostałe składniki. Gotować około 5 minut, często mieszając, aż będzie gorąco.
Hiszpański działa bardzo dobrze z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Możesz spróbować Tridente Tridente Tempranillo. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.