Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj wiosennej sałatki ziemniaczanej. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 246 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.9 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka marchwi, pieprzu, majonezu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zimna Wiosenna Sałatka Z Groszku Ogrodowego, Sałatka Ziemniaczana Ogrodowa, oraz Sałatka Ziemniaczana Ogrodowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do dressingu: zmiażdżyć ząbki czosnku, posypać solą, a płaską stroną dużego noża rozgnieść i posmarować mieszaninę na grubą pastę. Włóż do miski i ubijaj z majonezem, octem i czarnym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Włożyć wodę, wermut, czosnek, sól, tymianek, liść laurowy, ziarna pieprzu i ziemniaki do dużego rondla i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina Wieprzowa
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Wermut
Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Dodać marchewki, obniżyć ogień, i gotować, aż warzywa będą miękkie, ale nie mushy, o 5 protokół. Wymieszać rzodkiewki, a następnie natychmiast odsączyć wszystkie warzywa w durszlaku w zlewie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Słonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Usuń i wyrzuć czosnek, tymianek, liść laurowy i pieprz. Lekko ostudzić i wrzucić warzywa z dressingiem. Przykryć i przechowywać w lodówce około 30 minut. (Sałatkę można przygotować do tego momentu dzień wcześniej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina Wieprzowa
Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Około 10 minut przed podaniem, wrzucić ogórek, pomidory i szalotki w małej misce z solą i czarnym pieprzem do smaku. Gdy będziesz gotowy do podania, złóż mieszaninę ogórków i ziół do sałatki ziemniaczanej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sałatka Ziemniaczana
Cały Imbir, Rozgnieciony
Gałązki Kopru Włoskiego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie