Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Springtime Frittata z ' tabela rodziny spróbować. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. Ten przepis służy 6. 48 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jeśli masz koszerną sól, jajka, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Maialino Marinara z " rodzinnego stołu, Jagnięcina Bolognese z " rodzinnego stołu, oraz Otulone krótkie żeberka z " rodzinnego stołu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby nadzienie: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Przebić ziemniaki kilka razy widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
3
Piec bezpośrednio na stojaku piekarnika przez 1 godzinę lub do miękkości. Przechowywać w lodówce, aż ostygnie wystarczająco do obsługi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
W międzyczasie zdejmij zewnętrzne liście karczocha, a następnie wyciągnij lub odetnij bladozielone liście w środku. Przyciąć trzon do 1 do 2 cali. Za pomocą noża do parowania przycinaj ciemnozieloną zewnętrzną część serca i łodygi. Podziel serce na pół i użyj łyżki lub małego noża do parkowania, aby wyrzeźbić kłujące zadławienie w jego środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
5
Pokrój karczoch w plastry o grubości 1/8 cala. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
6
Gdy ziemniak jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, obrać go, ćwiartkę wzdłuż i pokroić w poprzek na plastry o grubości 1/8 cala; jest OK, jeśli się kruszy. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
7
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu, aż się połyskuje, ale nie pali.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Dodać cebulę, Karczoch, i sól, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować, mieszając co kilka minut, przez 10 minut, lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
9
Dodać szparagi i boćwina Szwajcarska i mieszać, aż boćwina zacznie więdnąć. Po 2 do 3 minutach, zwiększyć ogień do średniej-wysokiej i gotować, aż chard jest miękka i jakakolwiek woda odparowała, o 1 minutę więcej. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard Szwajcarski
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Pasek Skórki Z Cytryny
10
Aby Frittata: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
W dużej misce ubić jajka i żółtka. Wymieszaj śmietanę, Gruyère, 3 łyżki Parmigiano, zioła, bułkę tartą, plastry ziemniaków, mieszankę szparagów, sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Parmigiano Reggiano
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Gruyere
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Chard Szwajcarski
Pomidory Słoneczne Nie
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
12
Podgrzać 1 łyżkę oleju w 10-calowej patelni żaroodpornej nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
13
Dodać mieszaninę jaj i, z gumową łopatką lub drewnianą łyżką, mieszać do mieszania frittata przez 30 sekund, skrobanie dno patelni i rozbicie wszelkich dużych jaj twarogu. Frittata nadal będzie w większości mokre, z równomiernie rozproszone gotowane jajko w całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
14
Zdejmij patelnię z ognia, wygładź górną część frittaty i delikatnie dotknij patelni na blacie, aby ją osadzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
15
Wsuń patelnię do piekarnika i piecz przez 20 do 30 minut, lub aż Frittata będzie jędrna w dotyku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
16
Wyjąć z piekarnika i wyłożyć na duży talerz (lub pokroić w kliny na patelni za pomocą nieabrazyjnej szpatułki).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
17
Dekoruj pozostałą 1 łyżką Parmigiano i mżawką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano Reggiano
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
18
Podawać na gorąco, ciepło lub w temperaturze pokojowej.