Winogrona Marynowane
Kiszone winogrona to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Mieszanka mocno brązowego cukru, krystalizowanego imbiru, winogron i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Marynowane Czerwone Winogrona, Winogrona Marynowane, oraz Kiszone winogrona z orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ocet, cukry, kolendrę, cynamon i goździki wymieszać w rondlu. Gotować na średnim ogniu przez 2 do 3 minut.
Wyjmij rondel z ognia i wymieszaj imbir i jalapenos.
Dodać winogrona i pozostawić na co najmniej 1 godzinę lub najlepiej, na noc. Użyj winogron w następnej sałatce z kurczakiem lub owocami.