Winiagret truskawkowy

Winiagret truskawkowy może być dobrym przepisem na poszerzenie Twojej kolekcji przystawek. Ten przepis jest na 20 osób i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 0 g białka , 1 g tłuszczu i łącznie 31 kalorii . Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 10 minut . 2 osoby wypróbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz pod ręką ocet jabłkowy, mak, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Dzień Matki . To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, laktoowowegetariańską i wegańską . Jest dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje raczej słabą ocenę Spoonacular wynoszącą 37% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak: Sałatka szpinakowa z winegretem truskawkowym , Świeże pieczone mini pączki z truskawkami i glazurą truskawkowo-limonkową oraz Truskawkowe ciasto z mini tartami truskawkowymi .
Instrukcje
Umieść truskawki w blenderze, przykryj i miksuj do uzyskania gładkiego puree.
Dodaj sok z cytryny i cukier; przykryj i miksuj, aż się połączą. Podczas miksowania stopniowo dodawaj ocet i olej w stałym strumieniu; miksuj, aż zgęstnieje. Wymieszaj z nasionami maku.
Przełożyć do miski lub słoika; przykryć i przechowywać w lodówce.