Winegret z serem pleśniowym
Vinaigrette z serem pleśniowym to przepis bezglutenowy i wegetariański, zawierający lakto ovo, składający się z 20 porcji. Ta przystawka zawiera 53 kalorie, 1 g białka i 3 g tłuszczu na porcję. Za 79 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga podartych sałat i warzyw, oleju rzepakowego, octu jabłkowego i ząbków czosnku. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 16%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Vinaigrette z serem pleśniowym, Vinaigrette z serem pleśniowym i Vinaigrette z serem pleśniowym.
Instrukcje
W blenderze wymieszaj ocet, cukier, 1/2 szklanki sera pleśniowego, cebulę, musztardę, czosnek i sól. Przykryj i przetwarzaj, aż będzie gładkie. Podczas miksowania stopniowo, równym strumieniem dodawaj olej, aż dressing zgęstnieje. W razie potrzeby dodaj pozostały ser pleśniowy.
Podawać na sałatce. Resztę dressingu przykryj i przechowuj w lodówce.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe wino musujące to świetny wybór do przystawek. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Weinert Cavas de Weinert z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Weinert Cavas de Weinert]()
Weinert Cavas de Weinert
Głęboki rubinowy odcień z fioletowymi iskierkami podkreśla jego stabilną i energiczną strukturę. Bogactwo garbników gwarantuje trwałość, ale dominują dyskretne, dojrzałe owoce. Zbalansowane, pełne wino, które na długim finiszu przypomina aromat dębu. Mieszanka Cabernet Sauvignon, Malbec i Merlot.