Winegret Miodowy

Winegret Miodowy
Miód-Cydr Vinaigrette może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoją kolekcję przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Ten przepis służy 5 i kosztuje 59 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać ziarna Dijon musztarda, pieprz, szalotka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Zimowa sałatka Zielona z miodem-jabłecznik winegret, Sałatka z rukoli, jabłek i granatów z miodowo-miodowym winegretem, oraz Sałatka z kapusty z dyni, serem pleśniowym i winegretem miodowo-jabłkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 2 składniki w małej misce i odstaw 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
2
Miód ubijamy z 3 składnikami do mieszanki octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Dodaj olej w powolnym, stałym strumieniu, stale ubijając, aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia1
Magazyn